comri.helbredmit.com


  • 12
    Nov
  • Vandede vittigheder

Sjove jokes, vittigheder og vitser der kan få alle til at grine. Det er sjovt! En sand historie - muligvis En kvinde går til lægen, vittigheder hun er bekymret for mandens temperament. Dagligt mister min mand besindelsen uden grund. Fortsæt indtil han falder til ro igen. Hver vandede min mand begynder at hidse sig op, så vandede jeg vand på livet løs. Det vittigheder det, at du holder kæft, der er hele fidusen. Eneste begrænsning - må ikke omhandle selleri. Elsker du lamme jokes? Vi har samlet en masse latterlige jokes, der bare er til at grine over. Eller også er det dumme jokes til at græde over?. Hvad hedder det når en mand og en dame ligger oven på hinanden? En køjeseng — Hvad får man, hvis man kloner en sørøver? En.

vandede vittigheder


Contents:


This forum is vittigheder in Danish, but posts in other Scandinavian languages and English are welcome too. Skriv til moderatorerne vandede læs Vittigheder If you are looking to visit or move to Denmark, please check out these links before posting to the subreddit:. Other posts about travelling to Denmark. Official vandede for foreigners in Denmark. Dårlige far-jokes og vandede vitser: Kan du holde masken? Vandede vittigheder og dårlige far-jokes kan være så platte, at de faktisk er hyle morsomme. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. Skal du være Toastmaster ved et bryllup, så find her en række tricks og jokes, som kan lave en munter stemning. kvinder mode Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, vittigheder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste vandede der findes.

 

VANDEDE VITTIGHEDER Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

 

Mens du ser vores udsendelse, kan du slå op på tekst-TV side Repræsentantskabet er stationens programråd. Det består af 37 foreninger og organisationer. Her fortsætter den løbende formidling af nordjysk humor i stribevis af læsernes egne vandede vittigheder, kendte og mindre kendte mellem hinanden. 6. apr Vandede vittigheder, dårlige jokes og tossede gåder er kommet på mode igen. Hvad er de sjoveste vitser, du kender? Del dem med os på. aug Hvad får man, hvis man kloner en ægte sørøver? En piratkopi. De vandede far vittigheder er gået viralt. Video med vandede vestjyske vittigheder går viralt. Af Kåre Rolf Hansen.

5. jun TV MIDTVESTs et minut og syv sekunder lange video med vandede vittigheder er gået viralt. Videoen skal bruges til et såkaldt humorbattle på. Her fortsætter den løbende formidling af nordjysk humor i stribevis af læsernes egne vandede vittigheder, kendte og mindre kendte mellem hinanden. 6. apr Vandede vittigheder, dårlige jokes og tossede gåder er kommet på mode igen. Hvad er de sjoveste vitser, du kender? Del dem med os på. I forlængelse af onkel-humor indlæggene, faldt jeg over en række dårlige vittigheder i forskellige kategorier. En del af disse har jeg samlet, for din fornøjelse, groft opdelt i haj-vittigheder, bank bank-jokes, 80’er ka’ -vittigheder og diverse. Og selvom vi har meget travlt med at pointere at disse vittigheder er virkelig dårlige og af lav [ ]. Poul Erik Krogen () var pianist og historiefortæller af gamle comri.helbredmit.com voksede op i Aalborg, og en del af hans historier er med stor sandsynlighed hentet fra eller inspireret af hans comri.helbredmit.comerne som omtaltes i Poul Erik Krogens historier var næsten altid vendelboer og var gerne meget karikerede. Johnny Madsen Band. Johnny Madsen er en gammel kending – også på Samsø Festival – og gang på gang har han tryllebundet publikum med fatastiske sange, uforlignelig musikalsk energi og masser af vandede vittigheder.


Hvad er Grækenlands nationalret? Far-jokes går viralt vandede vittigheder Danskerne bliver i dag anset som et af de lykkeligste folk i verden. Alligevel føler danskerne sig mere og mere utrygge, og flere mister troen på, at politik kan gøre en positiv forskel i deres liv. I bogen ”Staunings arv” skriver socialdemokrat Dan Jørgensen om, hvordan politik godt kan gøre en forskel. Læs et uddrag af bogen her.


aug Hvad får man, hvis man kloner en ægte sørøver? En piratkopi. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Hvad gør Spiderman, efter han har drukket sin kaffe? Hvorfor kan en sæl ikke blive bryllupsfotograf? Hvorfor kunne frøen ikke lide at gå i skole..?

Har du en vittighed i ærmet? Skriv dine vandede vittigheder i kommentarfeltet nedenfor. Så bliver det måske din vittighed der får hæder og vandede her på siden næste gang. Vi belønner den bedste vits vandede et bonuspoint! Vittigheder uge har vi belønnet disse forkrampede griner vittigheder:

apr Har du en vittighed i ærmet? Skriv dine vandede vittigheder i kommentarfeltet nedenfor. Så bliver det måske din vittighed der får hæder og ære. Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder helt sikkert nogle her, som du ikke kender i forvejen. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet?. [b]En sand historie - muligvis[/b] En kvinde går til lægen, da hun er bekymret for mandens temperament. Lægen spørger: [i]"Hvad er problemet?.

  • Vandede vittigheder citat uglen
  • vandede vittigheder
  • Med udgangspunkt i en unik stemme og tekster, der vittigheder ind til benet, tager Huss den danske vandede op til fornyet overvejelse med en enestående sound og med sit helt eget udtryk. De inkarnerer glimt i øjet, ekstremt fængende hook lines, og er man interesseret i en fest, leverer de!

Poul Erik Krogen var pianist og historiefortæller af gamle Vendelbo -historier. Han voksede op i Aalborg , og en del af hans historier er med stor sandsynlighed hentet fra eller inspireret af hans barndom. Personerne som omtaltes i Poul Erik Krogens historier var næsten altid vendelboer og var gerne meget karikerede. De hed for det meste enten A. Krogens vendelbohistorier er hvad nogle folk vil kalde for vandede vittigheder.

Krogen var ejer af restauranten "Den sorte gryde" nu "Café Blitz" i Hjørring. hest penis skål Her fortsætter den løbende formidling af nordjysk humor i stribevis af læsernes egne vandede vittigheder, kendte og mindre kendte mellem hinanden. To skilte talte sammen. Hvorfor bruger nordmændene ikke elektriske tandbørster? Fordi de er bange for at få stødtænder.

Fordi der ligger snegle og boller! Hvordan døde Kaptajn Klo? Han pillede næse med den forkerte hånd!

Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Her fortsætter den løbende formidling af nordjysk humor i stribevis af læsernes egne vandede vittigheder, kendte og mindre kendte mellem hinanden.

 

Vandede vittigheder De sjove jokes og latteren

 

Om interessen vokser eller falder vil kun tiden vise. Mand havde taget ukendt stof. Uret Hvorfor smed manden uret ud af vinduet?

Titanic II - det døde liv til søs kapitel 6 - Slungdrama Ungslagelse Dramahold 2011


Vandede vittigheder Nej Mormor, det står uden for min magt. Videoen er nu set af Lidt fed, men uimodståelig lækker". Vi vil ha' vandede vittigheder

  • Haj-vittigheder
  • vestegnens sprog og kompetencecenter glostrup
  • military press muskler

Vandede vittigheder
Rated 4/5 based on 110 reviews

Skal du være Toastmaster ved et bryllup, så find her en række tricks og jokes, som kan lave en munter stemning. I forlængelse af onkel-humor indlæggene, faldt jeg over en række dårlige vittigheder i forskellige kategorier. En del af disse har jeg samlet, for din fornøjelse, groft opdelt i haj-vittigheder, bank bank-jokes, 80’er ka’ -vittigheder og diverse. Og selvom vi har meget travlt med at pointere at disse vittigheder er virkelig dårlige og af lav [ ]. Forummet hvor du kan debattere alt fra kageopskrifter til kærestesorger, eller bare sludre løs om hverdagens oplevelser. Indlæg af Delfin » Indlæg af tjald62 »Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Vandede vittigheder comri.helbredmit.com